Inschrijvingslink + Pullenverkoop

[Inschrijvingslink]

Beste (nieuwe)Ouders,

Aangezien we tegenwoordig in het internet-tijdperk leven, schuiven we dit jaar - voor het eerst - het klassieke inschrijvingsformulier aan de kant. We stappen nu over op deze online inschrijvingslink. Zo krijgen we een duidelijk overzicht van alle leden en vermijden we overtypfouten.

Dit geld ook voor nieuwe leden die er onder het jaar bijkomen. Vul deze inschrijvingslink in en wij zorgen dat je ingeschreven wordt.

Het systeem is makkelijk: Vul bij elke vraag het gepaste antwoord in. Als je maar één e-mailadres of gsm-nummer hebt, zet dan een streepje (/) bij de tweede optie. Moest je nog vragen hebben over deze lijst, kan je deze zeker en vast stellen aan de leiding wanneer ze bij je thuis langskomen of je kan een mailtje sturen naar groe...@scoutsegenhoven.be.

Dit is de link naar het inschrijvingsformulier: https://goo.gl/forms/wEJw1Acw7R6zzGEg2

Groetjes,

De leidingsploeg

[Pullenverkoop]

Ondertussen zijn er al een hele hoop pullen de deur uit en dat zien we graag! Als je echter nog steeds geen pull of T-shirt hebt kunnen bemachtigen, kan je steeds een mailtje sturen naar wout...@scoutsegenhoven.be Vergeet dan zeker niet de naam, de groep en de gewenste maat te vermelden.

De prijzen zijn als volgt:

Kinder-Pull => 20 euro
Volwassen-Pull => 25 euro