Inschrijvingen scoustjaar 2017-2018

Beste Ouders,

Het nieuwe Scoutsjaar staat op ons te wachten! We vliegen erin op 24 september met de overgang! (schrijf deze datum alvast meteen in je agenda ;) ) De nieuwe leiding zal deze maand bij iedereen langs komen om eens kennis te maken. Aangezien we tegenwoordig in het internet-tijdperk leven, schuiven we dit jaar - voor het eerst - het klassieke inschrijvingsformulier aan de kant. We stappen nu over op deze online inschrijvingslink. Zo krijgen we een duidelijk overzicht van alle leden en vermijden we overtypfouten.

Het systeem is makkelijk: Vul bij elke vraag het gepaste antwoord in. Als je maar één e-mailadres of gsm-nummer hebt, zet dan een streepje (/) bij de tweede optie. Moest je nog vragen hebben over deze lijst, kan je deze zeker en vast stellen aan de leiding wanneer ze bij je thuis langskomen of je kan een mailtje sturen naar groe...@scoutsegenhoven.be.

Dit is de link naar het inschrijvingsformulier: https://goo.gl/forms/wEJw1Acw7R6zzGEg2

Wij kijken alvast uit naar het nieuwe scoutsjaar, hopelijk jullie ook!

Groetjes,

De nieuwe leidingsploeg