Overgang 2018

Gegroet ouders, leden en sympathisanten,

Deze zondag is het zo ver en vliegen we er eindelijk in! Hier volgen nog enkele praktische dingen die zeker moet weten voor zondag, lees deze zeker goed door. De overgang start om 10u op het plein in Egenhoven. De ouders kunnen nog even blijven plakken en kijken naar de formatie en de leidingsvoorstelling.

Om de dag te overleven wordt van iedereen verwacht een lunchpakket mee te nemen. De hogere takken (JG en G) moeten ook een vleesje meenemen voor op de BBQ in de middag. Verder kan een paar reservekleren ook geen kwaad want op de overgang kan het nogal eens vuil aan toe gaan.

Het eindigt naar jaarlijkse traditie met de gezamelijke dikke bertha om 17u. Hierna kan je nog gratis genieten van een hotdog en een warme chocomel aangeboden door het oudercomité. Ook geeft de groepsleiding nog een woordje uitleg bij het begin van het nieuwe jaar.

Dit is ook het moment dat je pullen, T-shirts en een petje (nieuw!!!) van onze scouts kan kopen. (neem dus cash of je smartphone mee). (kinder-Pull = 20 euro; Volwassen-Pull = 25 euro; T-shirt = 10 euro)

Verder promoten we ook steeds om geld terug te trekken bij de ziekenkas voor het inschrijvingsgeld en/of kampgeld. Hierin kan je namelijk een heleboel geld besparen. Daarom zal er op overgang een standje zijn voor deze papieren te laten invullen. Interesse? druk dan het juiste formulier af en neem dit zondag mee https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/…/kampgeld-terugbet…

Om het scoutsjaar goed te beginnen, moeten alle leden natuurlijk ook goed verzekert zijn. Hiervoor moet elk lid, ingeschreven worden met de groepsadministratie en op onze inschrijvingslink. Vergeet vervolgens ook zeker niet het lidgeld over te schrijven. Heb je hier vragen over, aarzel dan niet om ons te contacteren op groe...@scoutsegenhoven.be. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvcSqZwajc_IY9CcGl1lRXZXgJ1fW-...

Hopelijk zien we jullie allemaal dan! (De nieuwe leden worden een weekje later verwacht op zondag 7 oktober om 14u)

Groetjes,

De leiding

X
Loading