GROEPSWEEKEND

Tak:
Groepsactiviteit
Datum van het weekend / kamp:
21/12/2018 - 23/12/2018

Liefste kapoenen, kawellen, jong-givers en givers

De kerstman heeft jullie nodig! Hij was per boot onderweg naar België toen hij in een zware storm terecht kwam. Hij verloor al zijn pakjes, zijn boot werd beschadigd en hij strandde op een onbewoond eiland. Tot overmaat van ramp heeft een stel gemene piraten een deel van zijn pakjes gevonden en gestolen. Nu is het aan jullie om de kerstman te helpen bij het herstellen van zijn boot zodat hij achter die gemene piraten kan gaan om zijn pakjes en hopelijk ook Kerstmis te redden! Als alle takken samenwerken zal dit ons zeker lukken en kunnen we allemaal samen Kerstmis vieren.

Wanneer start jullie missie?: Vrijdag 21 december om 18.30u aan het station van Leuven. Onder het motto en jaarthema 'Minder is meer', willen ook wij ons steentje bijdragen en zorgen voor minder vervuiling, minder energieverspilling en minder fille. We nemen dan ook allemaal samen de trein, maar geen nood: de leiding (en givers) zullen volop meehelpen met het dragen van de pakken, zodat iedereen zonder problemen mee kan.

Wanneer hopen we Kerstmis gered te hebben: Zondag 23 december tussen 10u en 11u. Omdat de weekendplaats redelijk ver rijden is, laten we aan jullie de keuze om de leden tussen 10u en 11u te komen halen. Ook hier pleiten we voor de meest milieuvriendelijke keuze: zo veel mogelijk carpoolen is dus de boodschap!
Waar gaat de missie door? Het Berkenhof, Westdorp 46 8573 Tiegem

Wat moet je allemaal meenemen?
- Scoutshemd
- Slaapzak
- Matje/veldbed/luchtmatras is NIET nodig. Er zijn bedden om in te slapen
- Warme, stevige kledij, best niet je zondagskleren
- Regenjas
- Ondergoed
- Kousen
- Stevig schoeisel + een extra paar schoenen
- Keukenhanddoek
- Pillamp
- Tandhark, tandpasta
- Je knuffel (ook jij niet Thijs ;) )
- Jong-givers en givers: fluovestje
- KidsID/ISI+-kaart/ID
- 35 euro
- Eventueel oude kerstversiering
- Cadeautje van ongeveer 5 euro
- Je goed humeur
- Alles waar je zelf nog aan denkt om er een leuk weekend van te maken
- Omdat een echte scout, kan overleven zonder elektronica, vragen we deze ook thuis te laten, net als alle andere dingen die niet thuis horen op de scouts!

We gaan met de trein en vragen daarom dat iedereen verwittigd of hij komt of niet! Zo weten we zeker dat we niemand vergeten. (verwittigen: anna...@scoutsegenhoven.be of de mail beantwoorden)
Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons!

Groetjes
De leiding

PS: Vergeet niet dat het volgende week vrijdag (14/12) schaatsen is in de avond en dus géén zondagvergadering. Check vanaf nu ook regelmatig de site, want de leiding heeft examens in januari en dan zullen het ook avondvergaderingen zijn, maar dit is anders voor elke tak!