Lekker scoutsontbijt

Beste kapoentjes,
wij hebben goed nieuws! Zondag 19 mei mag je je wekker wat later zetten, want wij zorgen die dag voor een groot Scoutsontbijt! Die zondag is er ook vergadering voor alle leden van 9u30 tot 12u aan de school. Dus kom zeker op tijd naar het ontbijt als je ook nog vergadering hebt daarna.

Van 8u tot 12u ben je voor het ontbijt welkom in de refter van de VBS Terbank op de Celestijnenlaan.

Inschrijven doe je door 13€ per volwassene en 7€ per kind (tot 12 jaar) over te schrijven op rekeningnummer BE33 0013 0190 9546 van het oudercomité van Scouts Egenhoven (met vermelding van aantal volwassenen en aantal kinderen). In deze prijs zijn ontbijt, fruitsap en warme dranken inbegrepen. Bubbels kan je ter plaatse bestellen (en ook betalen,natuurlijk).

De opbrengst van dit ontbijt wordt gebruikt voor het onderhoud van de lokalen.
Je kan je ook op aanwezig zetten op het facebookevent! https://www.facebook.com/events/569282290251963/

Wij rekenen op jullie massale aanwezigheid!
Tot dan!
Het oudercomité en de leiding van Scouts Egenhoven