Kampinschrijving 2019

Beste ouders en leden,

Via dit formulier --> (https://forms.gle/U9GpwVLrM4HdTrzXA ) kunnen jullie je inschrijven om mee te gaan op kamp! De exacte praktische info in verband met kamp volgt in de vorm van het kampboekje. Deze zullen verspreid worden door de leiding aan het begin van de zomervakantie. De voorbereidingen zijn volop aan de gang en met dit formulier zou de leiding al een beeld willen krijgen met hoeveel we dit jaar op kamp gaan.

Dit jaar gaat de individuele steekkaart niet samen met het kampboekje meegegeven worden, jullie kunnen deze zelf invullen hier --> (https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ ) Bij je inschrijving heb je al een account aangemaakt om je individuele steekkaart in te vullen. Moest er een problemen zijn met het inloggen op de groepsadministratie, dan kan je altijd een mailtje sturen naar --> (groe...@scoutsegenhoven.be) . Indien er medicatie moet toegediend worden op kamp, dan moet je het doktersattest meebrengen van scouts en gidsen Vlaanderen. Deze zal als bijlage te vinden zijn in de kampmail.

Ook vinden jullie in het formulier de vraag bij welk ziekenfonds jullie zitten. Dit vragen we omdat veel ziekenfondsen een deel van het kampgeld terugbetalen. Jullie kunnen via deze link (https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/archief/kampgeld-terugbetaald ) het formulier vinden voor jou ziekenfonds. Als je dit afgedrukt en al zoveel mogelijk ingevuld meebrengt bij het afzetten van je zoon/ dochter (of bij het afgeven van je bagage voor tentenkamp) dan vullen wij het in voor jullie.

De kampen gaan door op volgende datums:
Jong-Givers en Givers => van 17 juli tot en met 29 juli
Kawellen => van 21 juli tot en met 29 juli
Kapoenen => van 25 juli tot en met 29 juli

Voor zij die willen kunnen ook al de betaling in orde brengen, de deadline voor de betaling is 10 juli 2019. Deze bedraagt zoals elk jaar het volgende:
Kapoenen => 80 euro
Kawellen => 140 euro
Jong-Givers => 180 euro
Givers => 180 euro
Deze mag gestort worden op het volgende rekeningnummer: BE42 7340 2245 0354 met melding "de tak + naam van het lid"
Hopelijk tot op kamp!

Groetjes,
De leiding

X
Loading